AL-MAR sh.p.k. zhvillon aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit te ambalazheve plastike dhe te letres, me dhe pa stampim, te formave dhe dimensioneve te ndryshme. AL-MAR ka qene fabrika e pare shqiptare e ketij lloji ne vendin tone.

Kompania jone investon vazhdimisht ne permiresimin e teknologjise. Pajisjet dhe makinerite tona mbulojne me se miri gamen e paketimit duke siguruar cilesi dhe standarte bashkekohore.

Prodhimi prezantohet me rulon si dhe me ngjitje ne mes dhe anesore.Fabrika jone si lende te pare perdor OPP, CPP, PET, foglio vakumi, metalizat, alumin,prelazer, polypropilen si dhe leter per ambalazhimin e produkteve ushqimore. 

Paketime industriale

Profili Kompanise

05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
16 Nentor 2013

Kontakte

   

AL-MAR sh.p.k.
Autostrada Durres-Tirane, Km2.
Durres, Albania

E: sales@almar.al
M: +355 692031702

© 2021 Al-Mar sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio