Paketimi i Patatina, Chips... etj.

  • 051
  • 052
  • 053
  • 054
  • 055

Per patatinat perdorim zakonisht dy lloj materialesh, OPP + metalizat te laminuar. Ky lloj materiali siguron mbrojtjen e materialit nga oksigjeni dhe lageshtia qe patatinat te qendrojne sa me te fresketa per sa kohe jane brenda paketimit.

Paketime industriale

Profili Kompanise

05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
16 Nentor 2013

Kontakte

   

AL-MAR sh.p.k.
Autostrada Durres-Tirane, Km2.
Durres, Albania

E: sales@almar.al
M: +355 692031702

© 2021 Al-Mar sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio