Ne realizojme polypropilen ne dimensione te ndryshme, trashesi te ndryshme si dhe ngjyra te ndryshme ne baze te kerkeses se klientit. Te cilat mund te perdoren nga dyqanet, marketet .

Per detergjentet perdorim material elastik dhe me trashesi te ndryshme i cili e mban produktin te thate dhe te izoluar.

Prodhojme bobina ose qese per paketimin e produkteve bujqesore. Materialet perdoren me dy ose tre shtresa sipas kerkeses se produktit. OPP/PET alumin metalizat.

Paketime industriale

Profili Kompanise

05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
16 Nentor 2013

Kontakte

   

AL-MAR sh.p.k.
Autostrada Durres-Tirane, Km2.
Durres, Albania

E: sales@almar.al
M: +355 692031702

© 2021 Al-Mar sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio