Paketim Letra te Lagura

  • IMG_4222
  • IMG_4227

Per paketimet e kartopicetave perdoret OPP dhe Polypropilen, printimi mund te behet komplet i mbuluar ose me transparence qe te dallohet produkti brenda ambalazhit.

Paketime industriale

Profili Kompanise

05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
16 Nentor 2013

Kontakte

   

AL-MAR sh.p.k.
Autostrada Durres-Tirane, Km2.
Durres, Albania

E: info@almar.al
M: +355 692031702

© 2017 Al-Mar sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio