Misioni, Vizioni

Misioni dhe vizioni yne:

  • Furnizimi i klienteve tane me produkte cilesore.
  • Respektimi i te gjitha standarteve ligjore ne marredhenie me partneret.
  • Respektimi i te gjitha kerkesave dhe standarteve nga klientet tone si ne kohe edhe ne cilesi.
  • Ofrojme asistence teknike dhe profesionale per subjektet e reja qe fillojne pune ne drejtim te ambalazheve te produkteve ushqimore.
  • Garantojme me ligj te gjitha prodhimet qe kryen ne fabriken tone.
  • Respektojme te gjitha standartet higjeno-sanitare si per punetoret ashtu dhe per mbrojtjen e ambientit ku punojme.
  • Ne traditen tone eshte plotesimi i kerkesave dhe verejteve te bera nga klientet tane.

Qellimi yne eshte qe te jemi lider ne treg duke futur dhe zhvilluar teknologji te reja per te mbuluar cdo game te asortimenteve.

Paketime industriale

Profili Kompanise

05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
16 Nentor 2013

Kontakte

   

AL-MAR sh.p.k.
Autostrada Durres-Tirane, Km2.
Durres, Albania

E: sales@almar.al
M: +355 692031702

© 2021 Al-Mar sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio